Zamówienia przyjmujemy do 17 grudnia
Odbiór zamówień: 23 grudnia w godzinach 17:00 – 20:00.
Dania przygotowujemy w opakowaniach jednorazowych lub na naszej zastawie za kaucją.
Minimalna ilość zamówienia dań głównych to 3 sztuki.
3 x Roladka serowa z pieczarkami, 3 x Schabiki z masełkiem chrzanowym, 3 x Szynka z sałatką, 3 x Roladka drobiowa ze szpinakiem i fetą.
3 x Schabiki z masełkiem chrzanowym, 3 x Roladka wieprzowa z kurkami, 3 x Roladka drobiowa z pomidorami suszonymi, 5 x galart drobiowy.
3 x Łosoś w galarecie, 4 x Pstrąg w galarecie, 3 x Sandacz w galarecie.
3 x Łosoś z pianką chrzanową, 4 x Karp w galarecie, 3 x Sandacz w galarecie.
Hotel Jamajka w Wągrowcu oferuje kompleksowe usługi cateringowe, dostosowane do każdej okazji – od kameralnych spotkań, po duże uroczystości rodzinne i firmowe. Nasze menu, przygotowywane z najwyższej jakości składników, obejmuje zarówno tradycyjne dania polskie, jak i międzynarodowe przysmaki. Każde menu jest dostosowane do indywidualnych gustów i wymagań gości.
Oferujemy catering na wszelkie imprezy – wesela, urodziny, jubileusze oraz eventy firmowe, a także catering plenerowy, idealny na pikniki i grille. Niezależnie od lokalizacji, gwarantujemy wyjątkowe smaki i profesjonalną obsługę.
Zaplanuj wyjątkowe wydarzenie z cateringiem Hotelu Jamajka. Niezależnie od wielkości przyjęcia, nasz zespół zadba o smaki, które na długo zapadną w pamięć Twoim gościom. Skontaktuj się z nami, aby ustalić szczegóły oferty oraz dostosować menu do swoich potrzeb.